ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ...


Η εταιρεία Alcenter εδρεύει στην Πάτρα στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών έχοντας τεχνογνωσία, πολύχρονη  εμπειρία και καταξίωση.

Προσφέρουμε πλήρη υπηρεσία συντήρησης συμβολαίου με τακτικές προγραμματισμένες επιθεωρήσεις και διαστήματα συντήρησης για όλες τις πόρτες, τα παράθυρα (παντζούρια) και τα ρολά αλουμινίου.

Διαθέτουμε μια πλήρη ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών για ρολά οικιών, καταστημάτων και βιομηχανιών που μπορούν να τοποθετηθούν σε υπάρχουσες γκαραζόπορτες και οικιακά ρολά.

Με πολύχρονη συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την άριστη τεχνογνωσία, την υψηλή ποιότητα, τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανταγωνιστικές τιμές.

30+ Χρόνια Εμπειρίας.

Άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας παράγει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και μοντέρνων σχεδιαστικά κουφωμάτων αλουμινίου.

Βασικοί στόχοι της εταιρείας από το ξεκίνημα της είναι η άριστη πάντα ποιότητα των προϊόντων της, η συνέπεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.


Σε εμάς θα βρείτε ασυναγώνιστες τιμές.

Η προμήθεια των πρώτων υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών της και σε συνδυασμό με τον συνεχή έλεγχο τόσο κατά την διάρκεια της παραγωγής όσο και στο τελικό προϊόν, επιτυγχάνεται άριστο αποτέλεσμα χωρίς κατασκευαστικά λάθη.