ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ...


Η εταιρεία Alcenter ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Αντωνάτο και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών, έχοντας τεχνογνωσία, πολύχρονη  εμπειρία και καταξίωση.

Το όραμα μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων αλουμινίου που ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις εξελισσόμενες και απαιτητικές  ανάγκες της αγοράς.

Με πολύχρονη συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την άριστη και υψηλή ποιότητα και τον σεβασμό στον πελάτη.


30+ Χρόνια Εμπειρίας.

Το εξειδικευμένο-έμπειρο προσωπικό και ο μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας παράγει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και μοντέρνων σχεδιαστικά συστημάτων αλουμινίου.

Βασικοί στόχοι της εταιρείας από το ξεκίνημα της είναι η άριστη πάντα ποιότητα των προϊόντων της, η συνέπεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.


Ποιότητα & Συνέπεια

Η προμήθεια των πρώτων υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών της και σε συνδυασμό με τον συνεχή έλεγχο τόσο κατά την διάρκεια της παραγωγής όσο και στο τελικό προϊόν, επιτυγχάνεται άριστο αποτέλεσμα χωρίς κατασκευαστικά λάθη.