ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Τα ανοιγόμενα κουφώματα και μπαλκονόπορτες αποτελούν εξαιρετική επιλογή τόσο για μονοκατοικίες όσο και για πολυκατοικίες. Μπορούν να συμβαδίσουν με σύγχρονα & παθητικά κτίρια.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την τοποθέτηση κατάλληλων υλαπινάκων και έτσι να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα ανοιγόμενα κουφώματα μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες τυπολογίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις περιπτώσεις και ανάγκες.


ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου είναι ένας τύπος που αναπτύχθηκε κατά βάση στην Ελλάδα. Αυτό συνέβη γιατί δημιουργήθηκε η ανάγκη κουφωμάτων σε πολυκατοικίες των οποίων τα διαμερίσματα είχαν μικρό εσωτερικό χώρο.

Οικονομικά είναι ελάχιστα πιο ακριβά από τα ανοιγόμενα όμως γίνεται καλύτερη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου της οικίας. Όπως και στα ανοιγόμενα έτσι και εδώ, είναι δυνατή η τοποθέτηση υαλοπίνακων με ειδικά τεχνικά και ενεργεικά χαρακτηριστικά για την επίτευξη ασφάλειας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Επάλληλα: κουφώματα των οποίων τα φύλλα σύρονται το ένα πάνω από το άλλο και έτσι αφήνουν μόνο το μισό άνοιγμα ελεύθερο.

Χωνευτά: συρόμενα κουφώματα των οποίων τα φύλλα μπαίνουν μέσα στον τοίχο.