ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

Εξώπορτες και εσωτερικές πόρτες αλουμινίου. Μεγάλη ποικιλία κλασικών και μοντέρνων σχεδίων. Υψηλή αισθητική από λουστραριστές επενδύσεις τεχνητού καπλαμά όπως, δρυς, ανεγκρέ, οξιά, laminate σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Τα Ποιοτικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων αλουμινίου είναι οι αριθμοί που υποδεικνύουν τις επιδόσεις των κουφωμάτων σε διάφορούς τομείς . Όπως η θερμομόνωση, η ηχομόνωση, η υδατοστεγανότητα κλπ. Οι αριθμοί αυτοί απαντάνε σε ερωτήματα όπως πόσο ενεργειακό – θερμομονωτικό είναι το παράθυρό μου, τι ποσοστό θορύβου σταματάει (ηχομόνωση), πόσα μποφόρ αέρα αντέχει η μπαλκονόπορτα και τι πίεση βροχής. Κατ’ ουσία οι παράγοντες αυτοί καθορίζουν το πόσο ποιοτικά και αποδοτικά κουφώματα έχουμε, για αυτό καλό είναι να έχουμε κάποιες μικρές γνώσεις. 

Ηχομόνωση κουφωμάτων

Θερμομόνωση κουφωμάτων

Υδατοστεγανότητα

Αεροδιαπερατότητα κουφωμάτων
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

Η ποιότητα στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αφορά το πάχος της λαμαρίνας (0.8mm ή 1.2mm) και της κάσας αρχικά. Κατά δεύτερον, τη θωράκιση, τύπου γαλβανιζέ, και φυσικά τη βαφή της κάσας, αν είναι ηλεκτροστατική. Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό που αφορά την ποιότητα στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι η τοποθέτηση. Το συνεργείο που θα αναλάβει την τοποθέτηση θα πρέπει να είναι άριστα εκπαιδευμένο και να διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσ

Αντιδιαρρηκτική προστασία
Διαπερατότητα Αέρα
Διαπερατότητα Νερού
Αντίσταση στον αέρα
Θερμική αγωγιμότητα
Ηχομόνωση